Palvelut

Me kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme ainutkertaisia musiikkielämyksiä aina kunkin tilaisuuden tavoitteet huomioiden. Tutustu palveluihimme.

Ohjelmanumerot

Ohjelmanumerot ovat esim. n. 10–20 minuutin mittaisia musiikkiesityksiä, jotka voivat sisältää vaikkapa lauluohjelmaa, show-numeroita tai instrumentaalimusiikkia. Musiikillinen ohjelmanumero tuo virkistystä, vaihtelua ja keskustelunaiheita esimerkiksi seminaariin tai illallisen lomaan.

Taustamusiikki

Elävä musiikki kohottaa tilaisuuden tunnelmaa. Taustamusiikki on erittäin toimiva tapa luoda viihtyisyyttä tilaisuuteen, jossa seurustellaan ja verkostoidutaan. Osallistujien saapuessa tapahtumapaikalla soiva elävä musiikki kertoo heille, että he ovat todella tervetulleita ja odotettuja vieraita. Taustalle viihdyttämään sopivat esimerkiksi klassinen musiikki, jazz, kansanmusiikki ja maailmanmusiikki.

Tanssi- ja viihdemusiikki

Meiltä saat laadukkaat tanssi- ja bileyhtyeet kaikenkokoisiin juhlatapahtumiin, oli toiveena sitten viettää iltaa humpaten tai ajankohtaisten hittien äärellä. Viihde- ja bilebändien koko vaihtelee trioista aina näyttäviin yli 15 hengen ryhmiin saakka.

Tilausteokset

Esiintyvien muusikoiden lisäksi Sibelius-Akatemia kouluttaa myös säveltäjiä. Tilausteoksia on mahdollista tilata yrityksellesi juhlafanfaariksi, äänilogoksi tai vaikkapa lahjaksi eläköityvälle työntekijälle.

Osallistavat tapahtumat

Osallistavissa tapahtumissa kukaan ei jää vain kuuntelijan rooliin. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian koulutetut muusikot ja musiikkipedagogit hallitsevat eri-ikäisten yleisöjen osallistamisen yhteislauluun tai muuhun musisointiin. He myös ohjaavat ryhmiä mm. orkesterin johdon saloihin. Kuorojen kilpailussa voidaan rakentaa eritasoisia haasteita yrityksen sisältä kootuista ryhmistä. Loistava valinta tyky- päiväksi tai muuksi team building -tapahtumaksi.

Konsertit

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset konsertit toiveidenne mukaan. Konsertin laajuus voi olla mitä vain aina puolen tunnin esityksestä useita esiintyjiä sisältävään koko illan gaalakonserttiin.

Yhteystiedot

Susanna Torvinen

Tuottaja, Primo, Sibelius-Akatemia
+358505261970
susanna.torvinen@uniarts.fi