Tjänster

Vi lyssnar på dina önskemål och planerar unika musikupplevelser, alltid med hänsyn till målen för varje evenemang. Bekanta dig med våra tjänster.

Programnummer

Programnumren är t.ex. 10–20 minuter långa musikuppföranden som kan innehålla till exempel sångprogram, shownummer eller instrumentmusik. Ett musikaliskt programnummer ger rekreation, variation och ämnen för diskussion till exempel under seminarier eller middagar.

Bläddra bland artisterna

Bakgrundsmusik

Levande musik höjer stämningen under ett evenemang. Bakgrundsmusik är ett mycket fungerande sätt att skapa trivsel under en tillställning där man umgås och bildar nätverk. När deltagarna kommer till evenemangsplatsen berättar den levande musiken för dem att de är verkligt välkomna och väntade gäster. Exempelvis klassisk musik, jazz, folkmusik och världsmusik passar bra som underhållning i bakgrunden.

Bläddra bland artisterna

Dans- och underhållningsmusik

Från oss får du högklassiga dans- och partyband för festliga evenemang av alla storlekar, vare sig du vill tillbringa kvällen med att dansa humppa eller med de senaste hittarna. Underhållnings- och partybanden varierar i storlek från trior till imponerande grupper på över 15 personer.

Bläddra bland artisterna

Beställningsverk

Förutom uppträdande musiker utbildar Sibelius-Akademin även kompositörer. Det är möjligt att beställa beställningsverk som festfanfar eller ljudlogo till ditt företag eller till exempel som en gåva till en arbetstagare som går i pension.

Bläddra bland artisterna

Inkluderande evenemang

Vid inkluderande evenemang blir ingen enbart lyssnare. De utbildade musikerna och musikpedagogerna vid Konstuniversitetets Sibelius-Akademi kan konsten att inkludera publiker i alla åldrar i allsång eller annat musicerande. De instruerar också grupper i bland annat orkesterdirigeringens hemligheter. I en tävling mellan körer kan man bygga upp utmaningar på olika nivåer för grupper som satts samman inom företaget. Ett utmärkt val för en tyky-dag eller ett annat team building-evenemang.

Bläddra bland artisterna

Konserter

Vi planerar och genomför olika konserter enligt era önskemål. Konserten kan omfatta allt från en halvtimmes föreställning till en galakonsert med flera artister.

Bläddra bland artisterna

Kontakt